Project media

Before this room was an office
Before this room was an office
Now - Butlers pantry with more storage and keeping with the monochromatic feel of the home
Now - Butlers pantry with more storage and keeping with the monochromatic feel of the home
Now - Butlers pantry with more storage and keeping with the monochromatic feel of the home
Now - Butlers pantry with more storage and keeping with the monochromatic feel of the home
Share

Comments

comments powered by Disqus

Project details

Overview

From an unused office to a butler pantry, this space was transformed by creating a haven of storage products that were not only utilitarian but beautiful.
Warm oriental strand floorboards, core flute feature wall, and galvanized steel shelving units added texture, colour and definition to the space.

Share