Project media

Interior Perspective
Interior Perspective
Mood Board
Mood Board
GF
GF
L1
L1
Share

Comments

comments powered by Disqus

Project details

Overview

It consists of a "cleaned out" white clear space that hides all the offices inside, and the empty center was used to create a hanging box. The stairs pierce the box allowing clients to pass to the second floor. This passage through the strangled effect of the wooden facades symbolizes the the cleansing process where the body is not at ease and peace but then exists the box to get to a white pure space. The space under the box is dedicated to a healthy bar for clients to try new organic meals and drinks. The suspended box links the space both horizontally and vertically. This architecture is also viewed from the facade and appreciated from the interior lounge.

Share