Project media

Total view
Total view
Total view
Total view
Total view
Total view
Total view
Total view
Vertical section BB
Vertical section BB
Vertical section CC
Vertical section CC
Vertical section DD
Vertical section DD
Share

Comments

comments powered by Disqus

Project details

Overview

For this project, each student (student A) played the role of the designer for an intervention of redevelopment/renovation of the house of another student (student B). At the same time, he or she played the role of client for the project of his or her own home, developed by a third student (student C). According to indications of the owner of the house, I designed a structure that divided the space of her living room in three different parts, taking advantage of the room’s height, which is four meters, and obtaining a study area, a relaxation area and a dining area.

Share